Laster Kurs

« Alle Kurs

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Utsatt

GTD Oppstartspakke: Live online

08.11.2022 kl. 09:00 - 11.11.2022 kl. 11:00

Getting Things Done logo

Meld deg på kurs i Getting Things Done på nett! Kurset er designet av eksperter innen virtuell undervisning, for å sikre at du som deltar får et minst like stort utbytte som fra et tilsvarende fysisk kurs. I dette kurset får du både live undervisning via nett fra en av våre sertifiserte GTD-instruktører og tilgang til forhåndsinnspilte videoer slik at du kan lære i ditt eget tempo. På dette virtuelle kurset er innholdet fordelt over 4 økter, hver på 2 timer.
Les mer om kurset GTD Fundamentet.

Den siste kursdagen består av en praktisk opplæring i hvordan du kan bruke GTD i din hverdag. Du lærer beste praksis for kalender-, oppgave- og eposthåndtering i dine egne verktøy og systemer.
Les mer om webinaret GTD Installasjonslab.

Undervisningen fortsetter etter kurset via en app på din mobiltelefon. Du mottar påminnelser, tips og råd og kan repetere metodikken over tid. Du får tilgang til lærerike videoer, dokumenter, artikler og andre ressurser.

Kurset gjennomføres med maksimalt 25 deltakere, slik at hver deltaker får god oppfølging og optimalt utbytte fra kursdagen. Bli med på kurs og lær deg Getting Things Done!

Detaljer

Start:
08.11.2022 kl. 09:00
Slutt:
11.11.2022 kl. 11:00
Kategorier for Kurs:
,

Sted

Online
Norge

Arrangør

Vital Learning
Telefon:
63995533
E-post:
post@vitallearning.no

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen