Mindmarker - læringsforsterkning

Oppfølging og læring i Mindmarker

Hvordan gjøre ny kunnskap om til praksis – på kortest mulig tid?

Har du noen gang vært på kurs og vært både inspirert og motivert til endring, men mistet gnisten med en gang du møtte hverdagen igjen? Eller har du opplevd at gode intensjoner og spennende fremtidsplaner ikke kan måle seg med tidspresset i en travel hverdag?

Vi samarbeider med Mindmarker slik at du får repetert og forsterket det du lærte som kursdeltaker. Dette kan du gjøre via en mobilapp eller i nettleseren. Du får servert oppgaver, videosnutter og påminnelser til riktig tid, slik at kunnskapen forsterkes og blir værende. I tillegg får du tilgang til et omfattende ressursbibliotek med artikler, videoer og annet støttemateriell knyttet til kurset du har deltatt på.

Dette er noe av det som gjør Mindmarker så virkningsfullt:

  • Forskningsbasert: Forsterkning av læring i intervaller er bedre enn skippertaksmetoden.
  • Mikrolæring: Korte beskjeder/oppgaver gjør at selv i en travel hverdag er det mulig å gjennomføre programmet.
  • Adaptivt: Oppfølgingsprogrammet kan sende oppgaver og påminnelser tilpasset den enkelte deltakers utfordringer.

Med Mindmarker vil du oppleve at du lærer bedre og raskere, slik at du kan oppleve den fulle effekten av Getting Things Done i din hverdag, både på jobb og hjemme.

Oppfølgingen jeg fikk i MindMarker hadde stor verdi for meg. Påminnelsene og tips/veiledning til Ukentlig revisjon var særlig verdifulle.
Audun Haglo, Nexans Norway

Vil du lese mer om MindMarker og deres metodikk for oppfølging og forsterkning av læring, kan du besøke deres nettside.

Ofte stilte spørsmål

Svar: Du vil få oppfølging i 15 uker etter kurs.

Svar: Nei. Oppgavene, videosnuttene og påminnelsene du får tilsendt kan som regel fullføres på under 1 minutt, og du får ca 3 slike påminnelser i uka. I tillegg bør du såklart sette av tid til å praktisere det du har lært på kurs, men Mindmarker hjelper deg å komme i gang.

Svar: Nei, alle våre heldagskurs leveres med oppfølgingsprogram i MindMarker. Vi ønsker at du skal lykkes med å ta i bruk Getting Things Done, og er overbevist om at et slikt oppfølgingsprogram er helt nødvendig.

Svar: Det velger du selv. I utgangspunktet er det kun kursinstruktør som kan se dine svar, og du kan be om å få tilsendt en kopi av disse. Du kan også be om at dine svar slettes iht våre personvernregler.

Svar: Ja, våre instruktører har tilgang til en rekke rapporter som viser hvordan deltakerne i programmet ligger an. Disse kan igjen brukes til å skreddersy ytterligere oppfølging for en avdeling eller enkeltpersoner dersom det er ønskelig.

Skjermbilder fra appen

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Rull til toppen