KARL IVAR REFSETH

GTD® Trainer and Coach

Husk å lagre kontaktinfo
etter nedlasting.

Knytt kontakt med meg

Om

Karl Ivar Refseth arbeider som utøvende musiker innen improvisasjon, holder kurs i Getting Things Done og tilhører den eksklusive gruppen av sertifiserte GTD-coacher i Norge.

Han har et genuint ønske om å hjelpe folk til å stresse mindre og å kunne være mer tilstede i sine liv, samt å formidle enestående musikkopplevelser.

Han er utdannet fra Norges Musikkhøgskole og Jazz-Institut Berlin, har spilt over 600 konserter over hele verden, og gjennomført ca 300 musikk-seminarer i grunnskolen.

Karl Ivar er naturmenneske, og trives aller best over tregrensa med telt og primus i sekken. Han er veldig glemsk, og i så henseende et levende eksempel på at GTD-metodikken kan hjelpe de aller mest kaotiske av oss til å få ting under kontroll uten å stresse.

Book 25 min gratis konsultasjon med Karl Ivar 
Ta kontakt med Karl Ivar her
Les hvilke referanser han har fått her

Mer info om kurs, foredrag og coaching.

Referanser

97% av kursdeltakere som vil anbefale kursene mine til andre!
97%
99% vil anbefale meg som kursholder til andre!
99%

Referanser coaching

“Våre coachingtimer har jeg satt veldig stor pris på. De har gitt meg selvtillit på hvordan jeg håndterer min GTD praksis og har virkelig vært inspirerende for meg.

Jeg setter spesielt stor pris på at alle timer har hatt et godt fokus på at jeg skal la GTD jobbe for meg slik jeg fungerer, og at ikke jeg skal tilpasse meg systemet. Det har også vært utviklende for meg i et personlig perspektiv og jeg har lært mer om meg selv og hvordan jeg fungerer i ulike situasjoner.

Jeg synes timene har møtt mine forventninger, og mer til. Timene ble satt opp på en slik måte at de var interessante der og da og hadde en god naturlig flyt. Men den største effekten har jeg fått i etterkant av timene, når ting har fått lov til å synke litt mer inn. Langtidseffekten er merkbar etter et sånt utvidet opplegg jeg har hatt.

Jeg vil absolutt anbefale Karl Ivar som coach. Han har meget god og naturlig kunnskap om GTD og er naturlig pedagogisk med stor respekt for hvordan andre mennesker/klienter reagerer på GTD i praksis. Han er svært positiv, støttende og løsningsorientert i coachingen.”

Hans Petter Vabog, Sjefsersjant, Hærens musikkorps

“Dagene med Karl Ivar og GTD har gitt meg kontroll på innboks og prosjekter. Mindre kaving, mindre stress, bedre prioriteringer og ikke minst bedre beslutninger. Musikkbransjen er i forkant av den digitale revolusjonen. Norge er helt i forkant av utviklingen i den globale musikkbransjen. Vi kan ikke spørre noen. Vi er inne i en ekstrem endring – fremdeles akselererende. De tjenestene vi leverer artistene nå er ikke de samme vi skal levere i fremtiden. Den posisjonen vi har nå er ikke den posisjonen vi må ha i fremtiden. Det viktigste disse dagene har gitt meg er tid til å se fremover – tid til å tenke, tid til å jobbe med visjoner, tid til å jobbe med strategi”

Bjørn Rogstad. General Manager, Universal Music Norge

“Karl Ivar var i stand til å avdekke de svake sidene i systemet mitt, og hjalp meg ved enkle midler til å gjøre de sterkere. Han holdt energien min oppe hele tiden. Han fikk meg til å føle at jeg kunne mestre dette. Han er fantastisk, og jeg er for alltid takknemlig!”

Bjørg Thorhallsdottir, kunstner, inspirator, forfatter og foredragsholder

“Karl Ivar is my favourite coach. I always get more than I expect out of the sessions and it It has really helped me both in my professional and personal life.

Trude Lerfald, Design researcher, NAV

“Etter bare en coaching session med Karl Ivar så kan jeg si at han gir et laserfokus på hva du bør se på i ditt GTD-system. Han har evnen til å raskt sette seg inn i din situasjon og leder deg pedagogisk gjennom de delene hvor du fremdeles har en vei å gå. Anbefales på det varmeste.”

Kenneth Aar

“Karl Ivar holdt meg på sporet og lærte meg å ikke forhaste meg i mine læringsprosesser med GTD, men heller gjøre det i mitt eget tempo, og å ta hensyn til hva som fungerer for meg.

Han er veldig godt forberedt, tilstedeværende når han coacher, og jeg opplever at han forstår meg og mine behov.”

Merete Jakobsen Klæboe, produsent, Hærens musikkorps

“Karl Ivar Refseth har gitt meg en topp innføring i GTD metodikken og er absolutt å anbefale som coach!”

David Cariano Timme

“I feel very priviledged to have Karl Ivar as a coach. He has been adding much value to my life on a professional and private level. I can and will highly recommend him to anyone who needs to level up their own game.”

Gro Wickstrøm, Crew Manager, Siem Offshore

“Karl Ivar is the coach I trust. Not only is he extremely knowledgable, but also very human. A rare combination indeed. His own practical experiences made Karl Ivar a empathetic and goal-oriented solution partner for me. As a result Karl Ivar’s coaching has a long-lasting effect that goes beyond the expected outcomes. I highly recommend Karl Ivar to anybody interested in GTD.”

Adam Langer- Independent Booking Agent and Organiser of Concerts and Cultural Events, Berlin.

“The GTD coaching was a life-changer for me! The system unifies all other techniques that I’ve more or less used and brings everything to the point in a super structured way. Karl Ivars coaching was done in a very sympathetic and highly efficient way. I’m thrilled!”

Prof. Sebastian Studnitzky (musician, professor, ceo of XJAZZ festival/network), Berlin

Referanser kurs:

“Jeg har lært meg GTD med hjelp av Karl Ivar. Han er meget dyktig å lære bort og inspirerer meg veldig i min jobb for en stressfri hverdag. I dag skjønner jeg ikke hvordan jeg klarte meg før jeg tok i bruk GTD-metoden. At Karl Ivar var så støttende den første tida etter seminaret er jeg veldig takknemlig for i dag.”

Daniel Ribbing, daglig leder, Sylinderakutten AS

“Jeg ble kjent med GTD gjennom et kurs for næringslivet i Ringsaker kommune. For meg som nybegynner i GTD metoden har jeg nå fått et verktøy som raskt gir meg kontroll når jeg har vært borte noen dager, eller det har hopet seg opp i mail og oppgaver.”

Heidi T. Karlsen, Ringsaker

“Karl Ivar er en super kursleder. Han motiverte meg fra første stund, og jeg skjønte fort viktigheten av å lære seg metodikken, og få den inn som en del av hverdagen.”

Hilde H. Nordgaard, Zigma360 AS

“Jeg synes Karl Ivar er veldig flink til å være oppmerksomt tilstede i undervisningen, og gir gode tilbakemeldinger på alle initiativ som kommer fra deltagerne. Han er entusiastisk og flott at han deler historier om før han begynte med GTD!”

Erik Eldevik, psykolog

“Karl Ivar er en trener som bryr seg om klientene sine, og virkelig ønsker at du skal få en bedre hverdag med GTD. Han har en tydelig og engasjert form, og kan det han snakker om veldig godt. Han er rett og slett en tillitsvekkende og dyktig trener som jeg vil gi mine beste anbefalinger.”

Mona Renolen, kursdeltaker

“Virtuelt oppstartskurs er en glimrende introduksjon til GTD! Karl Ivar er en kreativ og inspirerende instruktør som byr poå seg selv og som har en egen evne til å møte den enkelte der han/hun er. Anbefales på det varmeste!”

René Lie, Sjøforsvarets Musikkorps

“Karl-Ivars personlige historie om veien fra retningsløst kaos til gjennomtenkt kontroll var levende og inspirerende. Hvis han kan få til GTD, kan alle, tenker jeg.”

K. M. Helén Møller, Production responsible – DNV GL AS

“Overfylt på pulten, på PCen, i inboksen, i hodet og sjela? GTD gir enkle, konkrete tips til hvordan du kan rydde og bli mer produktiv – og samtidig stresse mindre.”

Guro Sollien Eriksrud, prosjektleder i Oslo Røde Kors

“Seminaret med Karl Ivar i Ringsaker var en vekker for min personlige produktivitet, og jeg har fått spisset daglige rutiner som senker stress og øker effektivitet.”

Ole Berg, Gründer og daglig leder, Kvitsand Hytter, Brøttum

“…det fantastiske er at jeg merker at GTD gjør at jeg får til disse tingene som jeg brenner for og kommer i flytsona med, i tillegg til å hjelpe meg med å prioritere bort andre ting som ikke er så viktig. Jeg elsker papirsystemet jeg har satt opp.”

Anonym tilbakemelding, deltaker, GTD Fundamentet

“Selv om jeg ikke har GTD-oppsettet100% på plass, så føler jeg meg MYE mer tilstede, i stand til å lese situasjonen, og i stand til å se elevene og tilføre riktig lærdom. I større grad enn kanskje noen gang!

Vet ikke om det er din væremåte og undervisningsstil som har inspirert meg eller selve GTD’en som bærer frukter allerede, men uansett så er det positive endringer på gang her!”

Anonym tilbakemelding, deltaker, GTD Fundamentet

“Karl Ivar er en ivrig foredragsholder som fenger. Man blir fylt av energi av å møte ham.”

Anonym tilbakemelding, deltaker, GTD Fundamentet

“Kursleder med sjelden god formidlingsevne, ekte, troverdig, morsom, smittende engasjement. En personlig stil med bruk av egne erfaringer, flink til å lytte, men også dyktig til å knytte gruppen sammen og få deltakerne til å dele med andre. Opplæring av en tenkemåte og struktur som skolen burde gitt alle, men som ikke er der i tilstrekkelig grad, noe folk flest må finne ut av på egen hånd gjennom livet. Kunne spart mye strev og bortkasta tid om jeg hadde hatt denne metoden inne tidligere. Svært aktuelt tema både for ungdom og voksne.

Jeg fikk det jeg ikke visste jeg ville ha, og det er alltid fantastisk å oppleve at det er noe der som kan gjøre livet enklere. Høg kvalitet på kursmateriellet og mulighet for oppfølging videre er en del av et gjennomarbeidet helhetskonsept. Blir gjerne med på samme program og samme kursleder en dag til om muligheten skulle by seg. Anbefaler å sette av tid til å få ting gjort!”

Brit Skurdal Braastad,
Daglig leder og vertinne,
Simenstad Gård,
www.simenstadgard.no

Sertifiseringer

Karl-Ivar-Refseth-QR
Pek mobilkameraet ditt på denne koden
for å legge inn min kontaktinformasjon i din mobil.
Book et møte
Klikk for å se ledig tid og
book et Teams/Zoom-møte med oss
Crucial Learning Top 20 Companies

Crucial Learning
har fått utmerkelsen Top 20 Company som en av de beste kursleverandørene i USA hvert år siden 2016

a Crucial Learning Licensee

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen