Kurskatalog

Vi leverer praktiske kurs innen kommunikasjon, prestasjon og lederskap. Hver for seg svarer kursene på viktige behov for kompetanseutvikling i både privat og offentlig sektor.

Se formater for undervisning her.

Vi bistår dere med å utarbeide en helhetlig opplæringsplan slik at du og ditt team får bedre relasjoner, oppnår mer på kortere tid uten å stresse, bygger vaner som fører til suksess, og opplever mer glede i jobben og livet.

kommunikasjon

PRESTASJON

LEDERSKAP

Standarden innen effektiv kommunikasjon
Med støtte fra over 30 år med forskning, representerer ferdighetene i Crucial Conversations standarden innen effektiv kommunikasjon og er et kjennetegn på høyt presterende individer og organisasjoner.

Lær deg The Power of Habit
Vaner påvirker prestasjonene våre mer enn talent, intelligens, flaks og evnen til å ta beslutninger. De fleste vet dette, men likevel sliter de med å ta kontroll over vanene sine for å oppnå det de ønsker. Lær hvordan The Power of Habit kan hjelpe deg å mestre den ene tingen du kan kontrollere: din egen adferd.

Vitenskapen bak god ledelse
Crucial Influence® er basert på 50 år med forskning, og handler om mer enn frynsegoder og karismatiske personer. Her kan du lære en metodikk som kan endre de mest inngrodde handlingsmønstre.

Bedre målstyring
Ansvarlighet er viktig for å ha sunne relasjoner og sunne organisasjoner. Når vi blir dyktigere til å holde hverandre ansvarlige, øker også tilliten, effektiviteten, engasjementet og mye mer.

Hensikt og produktivitet
Ferdighetene i kurset Getting Things Done® er hentet fra den ikoniske bestselgeren til David Allen. De har vist seg å kunne redusere kognitiv belastning, gi økt fokus, og skape optimale forhold for prestasjoner i toppklasse.

FORMATER FOR UNDERVISNING

FYSISKE KURS

Mange foretrekker å møtes fysisk og lære sammen med andre. Kursene kan tilpasses deres organisasjon og det finnes åpne kurs som alle kan melde seg på.

VIRTUELLE KURS

Våre prisbelønte virtuelle kurs er en fleksibel måte å lære på. Kursene har det samme innholdet som et fysisk, men det er pakket om til å passe det virtuelle formatet.

Coaching icon

COACHING 1-1

Vi tilbyr coaching 1-1 i metodikken Getting Things Done. Ønsker du å få på plass nye ferdigheter raskt er coaching den rette veien å gå.

icon-on-demand

E-LÆRING

Våre e-læringskurs er for deg som ønsker å lære metodikkene i ditt eget tempo. E-læringskursene finnes kun på engelsk.

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen