Getting Things Done® (GTD) podcast fra GTDnordic

Svært mange bruker podcasts for å lære noe nytt, og vi er derfor glade for å kunne dele våre tanker, tips og råd med dere gjennom vår Getting Things Done-podcast! For å opprettholde og støtte din egen GTD-praksis, er det viktig med regelmessig refleksjon og revisjon. Denne podcasten er ett av våre tilbud for å hjelpe deg å gjøre nettopp det. Vi underviser i GTD-metodikken i hele Norden, så vi har derfor valgt å ta opp vår podcast på engelsk. Slik kan flest mulig få glede av den. I podcasten snakker vi om hva GTD er, vi deler tips og råd med deg, vi har spennende gjester og mye annet.

Se videoversjonen i nettleseren

Se oversikt over alle episoder her. For noen av de nyeste episodene finnes det også video.  Vi anbefaler også at du abonnere på Morten Røvik sin Youtube-kanal.

Abonner på podcasten

Lytt og abonner på podcasten, så er du trygg på at du ikke går glipp av en episode. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og feedback på episodene, vi vil gjerne høre fra deg! Legg også gjerne igjen en review der hvor du finner dine podcasts. Andre ressurser Har du lyttet til alle episodene og vil lære mer om Getting Things Done? Les våre gratis artikler, skrevet av sertifiserte GTD-instruktører. Følg også gjerne den offisielle GTD-podcasten, den anbefales på det varmeste!

Har du iPhone og ser denne siden på PC/Mac? Åpne kameraappen på iPhone og pek kameraet på denne koden – og tapp på toppen av skjermen når du får en “Åpne apple.co i Safari”. Dette åpner automatisk Apple Podkaster og du kan klikke på Abonner eller på høre enkeltstående episoder.

qr-kode-podcast-itunes

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen