Getting Things Done® (GTD) for offentlig sektor

Er du leder med personalansvar i det offentlige?

  • Er du lei av at forventningene til kvaliteten på tjenestene alltid er større enn budsjettet?
  • Frustrert over at mediesaker og kortsiktige prioriteringer tar ressurser fra faglig og strategisk viktige mål?
  • Eller kanskje er du bare klar som et egg for å finne en bedre måte å utnytte ressursene på, uten at de ansatte føler seg utnyttet?

Da er du på riktig sted! Getting Things Done vil hjelpe deg og dine ansatte til å jobbe smartere, redusere negativt stress og gi mer plass til mestring og arbeidsglede. Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt. Helt uforpliktende, selvfølgelig.

Hvordan ville deres hverdag blitt annerledes eller bedre dersom dere…

  • …fikk mer produktiv tid hver dag
  • …prioriterte bedre mellom det som er viktig, og det som haster
  • …opplevde mestring og glede på jobb, hver dag
  • …hadde mindre stress i hverdagen
  • …fjernet alle tidstyver og unødvendige distraksjoner
  • …kunne være helt og fullt tilstede i alle møter og situasjoner

Og ja, det er mulig å få gjort mer av de riktige tingene, uten å stresse mer. Hemmeligheten ligger i å lære seg hvordan du kan bruke hjernen mest mulig effektivt, og å finne gode hjelpemidler utenfor hodet i tillegg.

“Kurset var nyttig: bevisstgjøring og refleksjon først og så praktisk anvendelse etterpå. Med riktige prioriteringer og strukturerte gjøremål ble arbeidshverdagen min både mindre stressende og mer produktiv. Veldig relevant og veldig bra gjennomført!”
– Elena Refsnes, rådgiver i Trondheim kommune

Presentasjon av GTD for ansatte

Klikk her for å sende epost med link til presentasjonssiden for ansatte!
Illustrasjon

Ta det neste steget

Vi vil gjerne snakke med deg om hvordan vi kan hjelpe dere med å nå deres ambisjoner, mål og budsjetter uten at det går på bekostning av de ansatte. Vi skreddersyr kurs og opplæringsløsninger til deres hverdag, slik at dere ikke må bruke tid på å implementere ny programvare, men kan bruke den dere allerede har – smartere.

Joda, det kan dere. Det finnes mange gratis ressurser på nett, og du kan kjøpe boka Få ting gjort, som er en god håndbok for den som vil finne ut av metodikken selv. Våre instruktører er også faste spaltister i Aftenposten og i Agderposten.

Mange som begynner å lære seg Getting Things Done på egen hånd velger etter hvert å bli med på ett eller flere kurs likevel. De ser at de bruker lengre tid på egen hånd, det er større risiko for at noe glipper, og de kan misforstå deler av metodikken når de ikke har støtten i en sertifisert coach eller instruktør som kan svare på spørsmål fortløpende.

Det å etablere nye vaner er en egen vitenskap, og tidsbruken avhenger av mange faktorer. Noen ganger er en ny vane på plass i løpet av noen uker, mens i andre tilfeller kan det ta flere måneder, selv om man går inn for det.

Vi leverer et helhetlig opplæringsprogram som fjerner tidstyver, distraksjoner og unødvendig friksjon, slik at det å etablere nye vaner går så knirkefritt som mulig.

Ja, det kan dere. Vi er eneleverandør av opplæring i Getting Things Done i Norden, og som eneste aktør i markedet er det da mulighet til å foreta en lovlig direkteanskaffelse. (Veileder til reglene om offentlige anskaffelser, 7.3 Konkurranseprinsippet)

Det absolutt raskeste er gjennom GTD Workflow coaching, hvor du får 1-til-1 oppfølging og undervisning fra en av våre sertifiserte coacher.

Det nest raskeste er ved å delta på et bedriftsinternt opplæringsprogram, hvor du i tillegg til de grunnleggende kursene også får delta i et læringsfellesskap. Våre instruktører og coacher er tilgjengelige gjennom hele prosessen, og sørger for at de nye vanene kommer på plass raskest mulig.

Ta kontakt med oss

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen