Hvilke alternativer finnes til GTD?

Det finnes flere grep man kan ta når hverdagen blir for stressende og uoversiktlig. Vi har satt opp de vanligste løsningene som folk tyr til slik at det er lett å se hvilke resultater du kan forvente.

Våre kurs- og coachingkunder gir oss fortløpende tilbakemeldinger på hvordan hverdagen har endret seg til det bedre etter at de har tatt i bruk Getting Things Done ®. Vi er derfor trygge på at påstandene under om virkningen av GTD er korrekte. 

 = høy grad av forbedring

 = moderat forbedring

 = ingen forbedring

ProblemGTDMindfulness/
Yoga
MentaltreningBytte jobbOpplæring i Outlook
eller annen programvare
For høyt nivå av oppgaverelatert stressGreen CheckmarkYellow CheckmarkYellow CheckmarkYellow Checkmark
Hemmende bekymringer og/eller angstGreen CheckmarkGreen CheckmarkYellow Checkmark
Har ikke kontroll og oversikt over alt som skal gjøresGreen CheckmarkYellow Checkmark
Mangelfull evne til å fokusereGreen CheckmarkYellow CheckmarkGreen Checkmark
Mangelfull evne til å planlegge og få overblikkGreen CheckmarkYellow Checkmark
Lav selvfølelse og opplevelse av å mestre hverdagenGreen CheckmarkGreen CheckmarkYellow Checkmark
Mangelfull evne til å finne løsninger og være innovativGreen CheckmarkYellow CheckmarkYellow Checkmark

Dette betyr de ulike påstandene

Oppgaverelatert stressGTD hjelper deg til å ikke ha alle dine forpliktelser i hodet. Det gjør at stressnivået senkes dramatisk for de med mye å gjøre og mye å tenke på.
Hemmende bekymringerGTD lærer deg å skrive ned alt som har din oppmerksomhet – også de tingene du måtte bekymre deg over. På den måten kan du se på dem og spørre deg selv om dette er noe du kan gjøre noe med eller ikke .
Manglende kontroll og oversiktFordi du får en fullstendig oversikt utenfor hodet over alt du skal gjøre noe med så blir hverdagen mer håndterbar. Det er mulig å ha en overveldende mengde å gjøre uten å være overveldet. 83% melder at de er mindre overveldet etter å ha tatt GTD i bruk. 89% sier at GTD gir bedre oversikt. *
Evne til å fokusereUten mange ting som drar på oppmerksomheten så blir det mye enklere å fokusere og konsentrere seg over tid.
Selvfølelse og hverdagsmestringNår du til stadighet opplever at tidsfrister glipper, eller føler deg for dårlig forberedt på vei inn i viktige møter, så går det utover selvfølelsen til slutt. Med et godt system utenfor hodet som holder styr på alle ting går mestringsfølelsen og selvfølelsen opp.
Problemløsing og innovasjonFordi du ikke lenger bruker hodet som huskeliste for alt du skal gjøre så har du mer plass til å tenke nye og kreative tanker.

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen