Overbevis sjefen min

Under finner du tre muligheter for hvordan vi kan hjelpe deg med å overbevise din sjef om å tilby Getting Things Done® (GTD). 
Velg en av de tre alternativene og legg inn din info og epostadresse i skjemaet så sender vi deg en epost du kan videresende til din sjef.

"Våren 2020 gikk jeg "all in" for å lære meg GTD, og deltok på webinar, kurs og coaching. Etter dette har jeg ikke hatt en eneste stressrelatert sykedag. Når ledelsen ser at GTD både øker de ansattes produktivitet og fører til redusert sykefravær og overtid, er det uten tvil lønnsomt!"
René Lie
René Lie
Nestkommanderende, Sjøforsvarets musikkorps
Live

INNFØRE GTD I DIN BEDRIFT

Vi kan levere opplæringsprogram for din bedrift både online og fysisk. Programmet skreddersys for å møte deres behov og utfordringer.

Live online

DELTA PÅ ET ÅPENT KURS

Vi oppdaterer fortløpende vår kurskalender med både onlinekurs og fysiske kurs. Et rimeligere alternativ enn 1-til-1 undervisning for enkeltpersoner og små grupper.

Coaching

FÅ GTD COACHING 1-TIL-1

GTD® Coaching er et individuelt opplæringsprogram. Vi skreddersyr Getting Things Done-metodikken til deltakerens egen arbeidsflyt og preferanser.

Kontaktskjema

"*" obligatorisk felt

Jeg trenger å:*
Ditt navn*
Leders navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vital Learning har siden 2012 blitt en veletablert kursleverandør innen personlig produktivitet, kommunikasjon og ledelse og har levert kurs til noen av de største bedriftene og organisasjonene i Norge:

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen