For deg som ønsker å sette fart på karrieren din

Ønsker du å sette fart på lederkarrieren din? Vår erfaring er at din verdi som leder er direkte knyttet til din evne til å håndtere stadig mer tvetydighet og ufullstendighet. Samtidig krever jobben at du skal håndtere større og mer komplekse problemstillinger på en effektiv måte. Så hvordan får du dette til?

Vital Learning har de fremste ekspertene på Getting Things Done® (GTD), en metodikk utviklet over 30 år som gir deg en strukturert tilnærming til å håndtere en stadig mer kompleks arbeidshverdag. Og den hjelper deg å fokusere på det som virkelig betyr noe både på jobb og hjemme.

Metodikken kan læres på mange forskjellige måter, men for å komme raskt i gang anbefaler vi ett av våre åpne kurs, eller 1-1 coaching. Våre kursdeltakere forteller oss at metodikken gjør dem mye mer produktive og 81% sier at å ta i bruk GTD har gjort dem lykkeligere.

Asset 6@3x

Om oss

Vi er sertifiserte GTD-instruktører og har undervist ansatte og ledere i små og store bedrifter i hele Norge. Vi er veldig stolte av tilbakemeldingene våre kunder gir oss, hvor 97% av våre kursdeltakere vil anbefale kursene våre til andre og 99% vil anbefale våre instruktører og coacher til andre.

Vi tror det er fordi vi elsker å lære bort GTD. Metodikken har gang på gang hjulpet mennesker i deres hektiske hverdag og det finnes for oss ikke noe mer givende enn å være til hjelp for andre.

Du kan sende oss en melding under, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen