Om oss

Hvem er Vital Learning?

Vital Learning består av tre samarbeidende bedrifter i Norden som leverer undervisning, coaching og foredrag til næringslivet. Vi har en felles visjon:

Vi vil hjelpe mennesker i Norden med å leve sitt beste liv ved å lære dem ferdigheter som vi vet kan forandre liv.

Vital Learning AS har vært en ettertraktet kursleverandør siden 2012 innen metodikken Getting Things Done. I 2022 inngikk selskapet en avtale med Crucial Learning som ga tilgang og rettigheter til å levere hele kursporteføljen som dere i dag finner på nettsidene. Denne utvidelsen har gitt selskapet en unik mulighet til videre vekst i tråd med selskapets visjon.

Teamet i Norge består av:
Morten Røvik
Karl Ivar Refseth
Espen Agøy Hegge
Kristian Krogshus

Vi holder kurs og foredrag for både små og store grupper, samt 1-til-1 undervisning og coaching. Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om hva vi kan tilby.

Les presseomtale om oss.

Vår historie
Det hele startet i 2006, da Morten begynte å lære seg Getting Things Done® ved å høre på lydboken. Han forstod raskt at metodikken var svært nyttig både for ham og andre kunnskapsarbeidere. Snart fødtes drømmen om å bidra til at metodikken ble en del av tankesettet i norske bedrifter og organisasjoner.

I desember 2012 reiste Morten til Los Angeles for å bli sertifisert som GTD® Master Trainer. Samtidig sikret han seg franchiserettighetene for kurs i Norge, og i 2013 også for resten av Norden. Raskt satte Morten i gang med å sertifisere instruktører i GTD-metodikken i de nordiske landene, samtidig som kursmateriellet ble oversatt fra engelsk. Sammen med instruktørene i Danmark og Finland etablerte Morten produktivDanmark (nå Vital Learning ApS) og productiveFinland i 2017, og i 2021 så productiveSweden dagens lys.

I 2022 inngikk selskapet en avtale med Crucial Learning som ga tilgang og rettigheter til å levere fire nye prisbelønte kurs innen personlig produktivitet, kommunikasjon og ledelse, i tillegg til flaggskipet vårt, Getting Things Done. Denne utvidelsen har gitt selskapet en unik mulighet til videre vekst i tråd med selskapets visjon.

David Allen og Morten Røvik - i LA des 2012.

Vital Learning har siden 2012...

Kursdeltakere
0

Kurs

Antall som har vært på et av våre kurs, enten som en del av et bedriftsinternt opplæringsprogram eller som deltaker på et av våre åpne kurs.

Coachingklienter
0

Coaching

Antall som har fått personlig oppfølging og undervisning 1-til-1 over flere uker.

Foredrag
0

Foredrag

Antall foredrag. Gruppestørrelsen varierer fra noen få titalls personer til flere tusen.

Medlemmer i brukergrupper
0

Bruker- grupper

Antall medlemmer i brukerstyrte grupper i Norden på Facebook og Meetup.com

Vital Learning
Crucial Learning Licensee
Norway, Sweden, Denmark and Estonia

David Allen Company Distributor
Norway, Sweden, Denmark
Finland and Estonia

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen