Personvern

Retningslinjer for personvern

Vital Learning AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Vi håndterer dine personopplysninger på en sikker måte.

Personopplysninger

Når du bestiller kurs på vitallearning.no trenger vi navn, adresse, telefonnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne behandle din bestilling og kontakte deg i forbindelse med denne. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen for regnskapsføring og avgiftshåndtering, jfr bokføringsregelverket. Denne historikken slettes ikke, og oppbevares hos G Suite som databehandler (Google Cloud databehandleravtale). Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Kursdeltakeres navn og epostadresse behandles også av Zapier, som er en tjeneste som automatiserer enkelte av våre rutineoppgaver (Zapier databehandleravtale). Databehandler for alle opplysninger som sendes inn via skjema på vår nettside er Nordhost (Nordhost databehandleravtale). Databehandler for kredittkortopplysninger knyttet til kjøp av kurs eller i nettbutikken er Stripe (Stripe databehandleravtale).

Videre har vi en databehandleravtale med Pipedrive for lagring av informasjon om våre kunder. Informasjon som lagres er firmaets navn, kontaktperson(er), kontaktinfo og evt deltakelse på våre kurs eller webinar. Personopplysningene  lagres på servere i EU, og håndteres av Pipedrive i tråd med EU-kommisjonens forordninger, og deres forpliktelser og ansvar forøvrig er nedfelt i databehandleravtalen. (Pipedrive personvernerklæring)

Personopplysninger til tredjepart

Vital Learning AS selger ikke personopplysninger til tredjepart. Tredjepart kan bare få innsyn i opplysninger vi har lagret hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Vital Learning. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. I tillegg vil Vital Learning alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

Nettstatistikk

Vi samler inn opplysninger om besøkende på vitallearning.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Vital Learning til andre aktører.

Søk

Vital Learning lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i søk på nettstedet. Formålet med lagringen er å gjøre sidene våre bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i Google Analytics, og de blir bare lagret i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

Nyhetsbrev

Vital Learning sender ut nyhetsbrev via epost. Mailchimp er vår databehandler som administrerer abonnenter og sender ut nyhetsbrev. For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere navn og e-postadresse. I løsningen føres det aggregert statistikk over brukeres aktivitet i nyhetsbrevet. Det logges hvor mange ganger et nyhetsbrev åpnes, hvor mange ganger ganger lenken til en artikkel er klikket på, hvor mange som melder seg av, og hvor mange e-poster vi får i retur.

Dersom du tar i bruk nyhetsbrevtjenesten vår, samtykker du til at vi oppbevarer navnet ditt og e-postadressen din i en database. Du kan når som helst slutte å abonnere på nyhetsbrevet ved å klikke på avmeldingslenken som følger med i hvert nyhetsbrev. Epostadressen kan lagres hos Mailchimp for å forhindre at personer som ikke ønsker å abonnere på nyhetsbrevet blir påmeldt flere ganger (for mer info, se MailChimp databehandleravtale).

Informasjonskapsler / Cookies

Les mer om hvordan vi håndterer cookies

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Vital Learning har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av våre systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Vital Learning ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Kontaktinformasjon

Postadresse: Postboks 26, 2051 Jessheim

E-post: post@vitallearning.no

Telefon: +47 63 99 55 33

Du kan også kontakte oss via vårt webskjema.

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen