For deg som er HR leder eller HR rådgiver

Som HR-leder, opplever du noen ganger å bli fanget mellom de ansattes behov for mindre stress og uforutsigbarhet og ledelsens krav om større effektivitet og produktivitet?

Start video
Altfor ofte vil ikke ledelsen prioritere kostbare tiltak for å fremme bedre helse for de ansatte. Selv om tiltakene er gode, kan gevinsten for bedriften være høyst usikker, i det minste på kort sikt. Med Getting Things Done får du et opplæringsprogram som gir god avkastning for både bedriften og de ansatte, på kort og lang sikt. Metodikken gjør at du kan stresse mindre og oppnå mer på kortere tid. Våre kursdeltakere sier at metodikken gjør dem mye mer produktive og 81% sier at å ta i bruk GTD har gjort dem lykkeligere (Impact Survey – Measuring the effectiveness of GTD, 2016). Et opplæringsprogram i GTD adresserer ogsåde nyeste HR-trendene i arbeidsmarkedet

Menneskelig lønnsomhet

Økonomisk lønnsomhet

Har du kartlagt det psykososiale arbeidsmiljøet godt nok?

Vi har laget en undersøkelse du kan bruke til å kartlegge bedriftens psykososiale arbeidsmiljø spesielt rettet mot stress og overveldelse. 
Vi oppretter et skjema som de ansatte hos dere kan besvare anonymt.
Dere får en link som dere sender ut til de ansatte med en svarfrist. Resten tar vi oss av. Dere mottar en PDF med resultatene.

Om oss

Vi er sertifiserte GTD-instruktører og har undervist ansatte og ledere i små og store bedrifter i hele Norge. Vi er veldig stolte av tilbakemeldingene våre kunder gir oss, hvor 97% av våre kursdeltakere anbefaler seminarene våre til andre og 99% anbefaler våre instruktører og coacher til andre. Vi tror det er fordi vi elsker å lære bort GTD. Metodikken har gang på gang hjulpet mennesker i deres hektiske hverdag og det finnes for oss ikke noe mer givende enn å være til hjelp for andre. Du kan sende oss en melding under, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Kontakt oss

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen