Laster Kurs

« Alle Kurs

Kurs i dialogskapende ferdigheter

10. oktober kl. 09:00 - 11. oktober kl. 16:30

kr.19.900,00
Crucial Conversations for Mastering Dialogue

Dette kurset gir deg kommunikasjonstrening for de øyeblikkene i livet som har størst betydning, og er sentrert rundt Crucial Conversations-modellen. Kurset passer for alle som vil bli bedre på å skape dialog i de viktigste situasjonene: når mye står på spill, det er delte meninger, og det er mye følelser involvert.

Dette lærer du:

  • Konfliktløsing gjennom dialogarbeid
  • Si det du mener uten å være “brutalt ærlig”
  • Forstå og anerkjenne andres perspektiv når dere er uenige og innsatsen er høy
  • Finn en vei sammen gjennom de viktigste samtalene og møtepunktene både hjemme og på jobb slik at du både ivaretar relasjonene og skaper resultater.

Forkunnskaper:
Ingen forkunnskaper kreves.

Pedagogisk implementering:
Presentasjon fra kursleder kombineres med refleksjonsoppgaver i plenum, i små grupper og coaching fra kursleder og de andre deltakerne. Ny kunnskap kobles alltid med praktiske øvinger og refleksjon om hvordan dette vil se ut i praksis for deltakerne.

Praktisk informasjon:
Kurset gjennomføres fra kl 09:00 til 16:30 begge dagene. Kursavgiften inkluderer varm lunsj, som serveres ca kl 12:00 begge dagene.

Før kurset bør hver deltaker tenke over hvilke avgjørende samtaler de har hatt eller burde ha i sitt eget liv, privat og på jobb. Hvilke relasjoner vil du styrke, eller på hvilke områder ønsker du å se bedre resultater? Har det blitt tatt noen beslutninger på viktige områder som du er sterkt uenig i?

Hver del av kurset bygger på det foregående, så det er viktig at deltakerne kan delta på hele kurset.

Kursledere:
Våre kursledere har svært gode fagkunnskaper både om selve kursinnholdet og hvordan man legger til rette for best mulig læring hos kursdeltakerne. De har alle gjennomgått en grundig sertifiseringsprosess for å levere disse kursene, og vi jobber målrettet med videreutvikling og kompetanseheving. Våre kursledere får svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne på sine kurs, og du kan forvente deg en profesjonelt gjennomført kursopplevelse.

Detaljer

Start:
10. oktober kl. 09:00
Slutt:
11. oktober kl. 16:30
Kostnad:
kr.19.900,00
Kategorier for Kurs:
,

Sted

Oslo
Oslo, Norge

Arrangør

Vital Learning
Telefon:
63995533
E-post:
post@vitallearning.no

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Dialogskapende ferdigheter: Oslo, 10.-11. oktober
kr. 19.900,00

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen