Laster Kurs

« Alle Kurs

Online Kurs Online Kurs
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Webinar: Gratis introduksjon til Crucial Conversations

26.01.2023 kl. 13:00 - 14:00

Online Kurs Online Kurs
Crucial Conversations for Mastering Dialogue

Hva gjør du når du møter uenigheter, utestenging eller baksnakking? Dialog i slike situasjoner kan være utfordrende, men det er viktig for å løse konflikter uten å ødelegge relasjoner. Kurset i Crucial Conversations kan hjelpe deg med dette.

Crucial Conversations er basert på mange tiår med forskning på menneskelig atferd og psykologi. Metodikken hjelper deg med å håndtere vanskelige samtaler på en måte som gir resultater, uten å skade relasjoner. Ferdighetene du lærer på kurset kan hjelpe deg i mange situasjoner gjennom hele livet, og kurset er egnet for både små og større grupper, samt for teambuilding. Les mer om kursinnholdet her.

Dette webinaret er relevant både for deg som ønsker en rask innføring for å avgjøre om kurset er noe for deg, og for deg som vil friske opp dialogferdighetene litt.

Webinaret gjennomføres i Zoom og leveres av daglig leder og sertifisert instruktør Espen Agøy Hegge. Du trenger ikke å laste ned noe på forhånd, men deltar via din nettleser. Meld deg på ved å fylle inn dine opplysninger under, så får du tilsendt møtelinken.

Detaljer

Dato:
26.01.2023
Tid
13:00 - 14:00

Sted

Online
Norge

Arrangør

Vital Learning
Telefon:
63995533
E-post:
post@vitallearning.no

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen