Last ned e-boken Økonomisk smidighet

Økonomisk smidighet - e-bok

Fire avgjørende samtaler i usikre økonomiske tider

Crucial Learning undersøkte over 2 000 ledere og toppledere fra mer enn 400 forskjellige selskaper for å finne ut hva som kreves for å ha økonomisk smidighet. Resultatene var bemerkelsesverdige.

Vi fant fire situasjoner som dukker opp i alle organisasjoner og som kan forutsi utrolig presist hvor godt og hvor raskt en organisasjon reagerer på økonomiske trusler. Hos de som håndterte disse fire situasjonene godt, var sannsynligheten fem ganger større for at de reagerte innen dager eller uker i stedet for at det dro ut i måneder eller til og med år.

I tillegg var det hos de som raskt tok ansvar i disse avgjørende situasjonene, mer enn ti ganger større sannsynlighet for at de reagerte på en måte som posisjonerte selskapet for fremtidig suksess, snarere enn å gjøre kutt som skadet firmaets potensiale.

Få tilsendt våre beste råd for større økonomisk smidighet!

Er din organisasjon godt rustet for svingningene i økonomien? Er de ulike avdelingene i stand til å tilpasse seg raskt og smidig til endrede omstendigheter?

Legg igjen kontaktinformasjon under, så sender vi deg en e-bok som viser hvordan dere kan bli mer økonomisk smidige som organisasjon. 

Navn(Påkrevd)
Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til at Vital Learning kan lagre og bruke opplysningene om meg til å sende meg epost. (Personvernerklæring).
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen