Møt Anna Stina

Portrett Anna Stina Næss
Anna Stina Næss

Anna Stina Næss er opprinnelig utdannet keramiker og skulptør ved University of Wolverhampton, og har som keramiker deltatt på 7 separatutstillinger og over 50 gruppeutstillinger i inn- og utland.

Hun har vært prosjektleder for privat- og fagsskolesøknader og ble prosjektleder for etableringsprosessen av Kragerø Kunstskole der hun og ble ansatt som rektor og daglig leder. Som kunstner bar livet preg av kreativ produktivitet med høy stressfaktor, men hun har nå sluttet å stresse og fått orden i livet. Nå får kreativiteten fritt spillerom.

Tiny Habits

Næss er utdannet Tiny Habits® Coach, og den eneste lisensierte innen Tiny Habits coaching i Norge, Anna Stina er den eneste med kombinasjonen Tiny Habits Coach og GTD-instruktør i Norden og muligens verden.

Anna Stina brenner for å hjelpe alle med de verktøyene hun har, å bistå med både adferdsendring og kursing i GTD for alle som ønsker å ha et bedre liv med mer produktivitet, mindre stress og mer tilstedeværelse. Hun elsker nerdekunnskap og er en hybrid av en akademiker og praktiker.

Hun er fast spaltist i Agderposten, hvor hun formidler tips knyttet til personlig produktivitet og stressmestring. Abonnerer du på digitalutgaven av Agderposten kan du lese Anna Stinas spalte her.

Anna Stina er bosatt i Risør, men har tidligere bodd i England og USA, samt ni andre steder i Norge. Hun er mor til to ungdommer, og er sertifisert GTD-instruktør.

Ta kontakt med Anna Stina her.
Se hvilke referanser Anna Stina har fått.

Certified GTD Trainer - Anna Stina Næss
Certified GTD Trainer – Anna Stina Næss

Referanser/tilbakemeldinger – fra GTD kurs

Positiv og hyggelig! Veldig bra kurs!

Hyggelig kursholder og nyttig kurs for meg da hverdagen blir fullere og fullere av elektroniske beskjeder og meldinger. Det stresser hverdagen. Flott å få verktøy representert på en fin måte.

Fin energi og god driv i gjennomgangene. Inspirerende!

Veldig bra gjennomgang dette, og mange tips underveis.

 

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen