Er du/dere vår nye samarbeidspartner?

Vi søker en dyktig samarbeidspartner innen innholdsmarkedsføring som kan hjelpe oss å få mer organisk trafikk og flere kvalifiserte leads gjennom vår nettside. 
Vår drømmekandidat har erfaring med å utvikle innhold for markedsføring som er optimalisert for å oppnå konverteringer. Kandidaten har også erfaring med SEO, analyser og epostmarkedsføring, og har jobbet med markedsføringsverktøy som Active Campaign, MailChimp, HubSpot eller lignende. Vi ser etter noen som både elsker å skrive tekster og liker å analysere data for å finne muligheter for nytt og bedre innhold. Du bør ha norsk som morsmål.
 
Hvis du er motivert, selvstendig og har både et kritisk blikk og en positiv innstilling, vil vi gjerne prate med deg.

Sammen med våre partnere leverer produktivNorge kurs og coaching innen personlig produktivitet i de nordiske landene. Våre instruktører underviser ansatte og ledere i både små og store bedrifter, og vi er svært stolte av at hele 97% av kursdeltakerne sier at de vil anbefale oss til andre. Vi elsker å levere kursene våre fordi vi ser at vi hjelper andre mennesker til å få en bedre hverdag, både på jobb og hjemme.

Inbound Marketing

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen