Installasjonslab

Getting Things Done Installasjonslab er et fordypningskurs som er svært praktisk og konkret bygd opp. Du får satt opp ditt eget system ved å kombinere ditt valgte listeverktøy med din eksisterende kalender og epost. Alt som gjennomgås bygger på metodikken Getting Things Done. Målet er at du ved slutten av dagen kan bruke ditt nye GTD-system fullt ut i møte med din hverdag – både på jobb og hjemme.

Vi leder deg gjennom et praktisk listeoppsett for dine prosjekter, dine neste handlinger, dine “venter på” og det som ligger på vent (Engang/kanskje). Du lærer også hvordan dette kan kombineres med din eksisterende kalender og epost, uansett hvor du har disse.

tomme-hodet

Full kontroll på epost og kalender

Gjennom coaching basert på konkrete eksempler, lærer du hvordan du kan oppnå full kontroll over din egen kalender og epost. For å bruke din kalender optimalt, er det viktig at du kun legger inn de aktivitetene som er knyttet til et bestemt tidspunkt eller en bestemt dato. Listene dine kan hjelpe deg å holde styr på alt annet. Med en oversiktlig kalender kan du disponere tiden din enda bedre. Du får gjort det planlagte arbeidet og kan håndtere avbrytelsene som dukker opp i løpet av uka.

For å få bedre kontroll over eposten din, hjelper vi deg å skille ting du skal gjøre noe med, fra alt som du bare kan arkivere eller kaste. Uansett status på din egen innboks, i løpet av en GTD Installasjonslab vil du ha kommet langt i å oppnå Inbox Zero – altså tom innboks.

Våre fordypningskurs forutsetter at du har grunnleggende kjennskap til GTD, tilsvarende GTD Fundamentet.

 

Tom innboks, også kalt Inbox Zero
Tom innboks, også kalt Inbox Zero

 

Eksempel på et anbefalt GTD-oppsett.

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen