Dette gjør oss unike i Norden

Det finnes andre virksomheter der ute som vil lære bort personlig produktivitet – så hvorfor velge oss?

For det første så er produktivNorge og GTDnordic sertifisert partner av David Allen Company i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Island. Det betyr at vi samarbeider i et internasjonalt partnerskap for å kunne gi dere den beste opplæringen i Getting Things Done, med det beste kursmateriellet, både fysisk og virtuelt. 97% av våre kursdeltakere vil anbefale kurset og våre kursholdere til andre.

For det andre så har vi den største andelen GTD-coacher i verden, i forhold til folketall. For deg betyr det god tilgang til spisskompetanse og ekspertise, ikke bare i selve metodikken, men også i hvordan den kan implementeres i akkurat deres arbeidshverdag. Våre eksperter blir jevnlig intervjuet av de store mediehusene.

Videre jobber vi kun med personlig produktivitet og Getting Things Done. Det er altså ingen konkurrerende hensyn eller prioriteringer internt hos oss. Ønsker dere å lære Getting Things Done, får dere vår fulle oppmerksomhet.

“Med Getting Things Done tilstreber man hele tiden å ha en aktiv rolle i livet sitt og jeg kan stole på valgene jeg foretar meg. Det er så kult at det å være i flytsonen ikke er vilkårlig og tilfeldig, men noe jeg selv kan sette igang.”

– Magnus Husøy, lege ved Sykehuset Innlandet

 

produktivNorge har siden 2012...

Kursdeltakere
0

GTD® kurs

Antall som har vært på et av våre kurs, enten som en del av et bedriftsinternt opplæringsprogram eller som deltaker på et av våre åpne kurs.

Coachingklienter
0

GTD® coachingklienter

Antall som har fått personlig oppfølging og undervisning 1-til-1 over flere uker. 100% vil anbefale GTD-metodikken og våre coacher.

Foredrag
0

GTD® foredrag

Antall foredrag som gir en innføring i GTD-metodikken. Gruppestørrelsen varierer fra noen få titalls personer til flere tusen.

Medlemmer i brukergrupper
0

GTD® brukergrupper

Antall brukerstyrte grupper i Norden på Facebook og Meetup.com

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen