Litt hjelp på GTD-veien

Trenger du litt hjelp med å komme videre på GTD-veien?

Alle som begynner å bruke Getting Things Done, meg selv inkludert, vil støte på problemer og spørsmål underveis. Problemer og spørsmål som vi ikke klarer å løse på egenhånd, hvor vi trenger hjelp og råd fra andre.

Frustrasjon

Eks: Er det viktig at du skiller mellom ting du skal gjøre noe med og ting du kanskje skal gjøre noe med? Og hva med informasjon som du bare trenger å ta vare på? Hvor havner det?

Eks: Hvilke verktøy er de beste i min teknologiske hverdag?

Noen tar seg råd til coaching for å få satt skapet på plass. Andre har ikke budsjett til dette og her kommer Meetup.com, Facebook-gruppene og GTD Connect inn.

Vi har laget Meetup.com grupper for flere byer i Norden. Disse gruppene er der for at du skal lære deg GTD godt. Medlemmene i disse gruppene møtes jevnlig, enten virtuelt eller ansikt til ansikt, for å diskutere beste praksis og utveksle tips og triks.

Det er alltid med en sertifisert GTD-instruktør i disse møtene for å svare på spørsmål og være en ressurs for medlemmene. Og noen ganger dukker selveste David Allen, opphavsmannen til GTD, opp og svarer på spørsmål. Det er gratis å være medlem i gruppene.

Du finner din GTD meetup-gruppe her:

Oslo GTD Gathering
Trondheim GTD Gathering
GTD Copenhagen
GTD Aarhus
GTD Malmø/Lund
Personlig produktivitet och GTD, Stockholm

Facebook-gruppene har det samme formål som meetup.com gruppene, nemlig at du skal lære deg GTD godt. De finnes i følgende land:

GTD Masterclass Norge
GTD Masterminds Danmark

For deg som ønsker å kunne stille dine spørsmål i et profesjonelt forum og ha tilgang til David Allen Companies fulle bibliotek av ressurser kan jeg anbefale GTD Connect. Det koster noen kroner i året, men er en svært god ressurs for deg som ønsker å lære raskt.

GTD Connect medlemskap

Uansett hvilken vei du velger for å lære deg GTD så ønsker jeg deg lykke til på ferden. Den leder til indre ro, oversikt og kontroll!

 

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen