Presentasjon av GTD for ansatte

Klikk her for å sende epost med link til presentasjonssiden for ansatte!

Dokumentasjon

Morten Røvik er en erfaren rådgiver og coach. Han har kurset rundt 4000 og coachet nærmere 200 ledere: Og gitt dem alle råd om hvordan de kan hente maksimalt ut av sitt potensiale.

Portrett Morten Røvik Aftenposten

Morten Røvik

Kursholder / Coach / Senior Master Trainer

Velkommen til denne presentasjonen av Getting Things Done (GTD) – metodikken.

Du har blitt sendt denne videoen fordi, enten så vurderer ledelsen hos dere å holde et kurs i Getting Things Done, eller så ønsker de at du skal få nok informasjon til å få lyst til å melde deg på.

Hender det at du er litt stresset over alt du har å gjøre? At at det til tider kan være vanskelig å fokusere på en oppgave fordi alt som ikke er ferdig roper på deg? Hender det at du glemmer du forpliktelser og ting du har tatt på deg?

Hender det at du bekymrer deg over ting som du har ansvar for? Hender det at du prokrastinerer, altså har utsettelsesadferd? Er du kanskje en som sier Ja og kanskje ender opp med å angre fordi du egentlig har for mye å gjøre? Hender det at du tenker at dette tar bare en time å gjøre og så ender det med å ta tre?

Har du dårlig samvittighet over alt du ikke gjør – som du vet du burde gjøre? Kjenner du på at lister hjelper deg?

 • Stresser du?
 • Vanskelig å fokusere?
 • Glemmer du ting?
 • Bekymrer du deg?
 • Prokrastinerer du?
 • Er du et JA-menneske?
 • Er du en tidsoptimist?
 • Har du litt dårlig samvittighet?
 • Liker du å lage lister?

Om du krysser av for en eller flere av disse tingene så vil du har nytte av å delta på kurs.

Først og fremst, hva er Getting Things Done® eller GTD som det også kalles? GTD er en produktivitetsmetodikk utviklet av David Allen. Metodikken er kun ren sunn fornuft og har hjulpet millioner av mennesker over hele verden til å bli mer effektive og produktive.

GTD vil gi deg verktøy og teknikker for å samle alle oppgaver og ideer på ett sted, slik at du kan frigjøre hjernen din fra å huske alt som skal gjøres. I stedet kan du bruke energien din på å være kreativ og problem-løsende og faktisk utføre oppgavene.

Da får du et system som du kan stole, og som vil støtte deg å få mest mulig av de riktige tingene gjort.

Nå kan du tenke: “Hvorfor trenger jeg å lære dette når jeg allerede har min egen måte å jobbe på?” Vel, la meg fortelle deg at GTD skiller seg fra andre metoder ved å fokusere på å få en klar oversikt over alle oppgavene dine og å organisere de på en måte som gjør at du kan prioritere og utføre de på en mer effektiv måte.

Metoden hjelper deg å få alle ting du skal gjøre noe med ut av hodet og inn struktur. Så vil du lære å tydeliggjøre og beslutte hva du skal gjøre med den tingen, om noe.

Det å tenke igjennom, og reflekter litt, om noe faktisk skal gjøres er noe som mange hopper over.  Og dermed kan de ende opp med å gjøre en masse ting som kanskje hverken er viktige eller haster. Og du drives fort av det som inn sist eller roper høyest.

Resultatet av beslutningene dine parkeres i enten kalenderen eller i et sett med lister, over det vi kaller, Neste Handlinger.

Så ser du over alt jevnlig, og minst en gang i uken grundig, for å bevare oversikten. Og på den måten vil du få utført mest mulig av de riktige tingene.

Metodikken er utviklet over 30 år så vit at her er ingenting tilfeldig!

Ved å lære GTD, vil du lære å identifisere hva som er viktig og hva som kan utsettes eller delegeres. Dette vil hjelpe deg å være mer effektiv i jobben din, og du vil kunne bruke tiden din mer produktivt.

Så, hvorfor skal du delta på et GTD-kurs? Fordi det vil hjelpe deg å:

 • Redusere stress
 • Gjøre det enklere å fokusere
 • Glemme mindre
 • Bekymre deg mindre
 • Prokrastinere mindre
 • Hjelpe deg å si nei til de riktig tingene
 • Gi deg et mer realistisk bilde av tidsbruk
 • Redusere dårlig samvittighet

For ledelsen, vil GTD også hjelpe til med å øke produktiviteten og redusere stressnivået til alle ansatte, som kan føre til bedre resultater og høyere trivsel på arbeidsplassen. Det igjen vil bidra til mindre gjennomtrekk og mer glade ansatte som yter bedre og gjør mindre feil.

Takk for din oppmerksomhet – jeg håper vi ses på kurs!

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen