En innboks mindre

Om du er som meg har du i overkant mange innbokser og det kan være et mas å forholde seg til alle.

Spesielt kan det være vanskelig å holde systemet oppdatert når du er på reise.

En av mine utfordringer på farten er mobilsvarmeldinger. Hvordan forholde seg til de når du ikke har mulighet til å notere ned en potensiell neste handling?

  • Høre av meldingen?
  • Vente med å høre av meldingen til du er sted du kan få notert?

Den kan jo være viktig å ta tak i nå med en gang? Men hva om du hører av meldingen og ikke kan gjøre noe med den der og da? Den forsvinner da av radaren; sms avlest, ingen flagg som påminner deg om å høre den av igjen. Borte.

Jeg bruker følgende metodikk for at meldinger ikke skal bli borte

Hos Telenor (vet ikke om Netcom har tilsvarende) har jeg satt opp via “Min side” at alle innkomne meldinger skal videresendes på epost som en lydfil. Denne lydfilen havner så i min innboks og detter ikke av radaren.

Enkelt og genialt!

Jeg kan høre av meldingen på svareren, og vite at om jeg ikke skal eller kan handle på den med en gang, så blir den ikke borte.

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen