Ydmyk og en smule stolt

Det hender at jeg noen ganger får anledning til å være en katalysator i noen prosesser, og som bidrar til at endringer skjer hurtigere enn de ellers ville.

En katalysator er et stoff som øker hastigheten på en kjemisk reaksjon, uten at det selv (permanent) forandres. – Wikipedia

Thomas Moen

I noen tilfeller er jeg også den som tar initativ til at prosesser igangsettes. Så var tilfellet da jeg tok kontakt med Thomas Moen i begynnelsen av august 2010. Thomas var og er en travel mann som jeg har kjent noen år, og som jeg den gangen tenkte kunne trenge en metodikk for personlig produktivitet. Thomas fortalte at han var en mann med litt for mange jern i ilden – eller for mange tanker i hodet på en gang.

Thomas tok imot mitt tilbud om opplæring, og vi har møttes hver 14de dag frem til årsskiftet. Metodikken Thomas har siden lært seg å bruke er utviklet av David Allen, og kalles Getting Things Done (GTD).

GTD er kort fortalt sunn fornuft satt i system, og er et sett med gode vaner som henger sammen. Lærer du deg vanene og lever etter dem, senkes skuldrene og perspektiv og oversikt blir dine nye beste venner.

“I tillegg til at jeg har jobbet mye med meg selv på eget initiativ, vil jeg gjerne takke Morten Røvik med gode tips og råd til hvordan jeg blir flinkere til å jobbe strukturert og effektivt. Hans tanker og råd har gjort at jeg har blitt et bedre menneske.”  -Thomas Moen

Book et møte

Klikk for å finne et tidspunkt som passer deg
og book et møte direkte med Morten Røvik.
Morten Røvik
Morten Røvik - Senior Master Trainer
Skroll til toppen